Gebiedsparticipatie Platform

Creëerdraagvlak voor jouwproject

Ontdek wat jij kunt bereiken met ons Gebiedsparticipatie Platform.

Wij vertellen het eerlijke (beeld)verhaal

Naast bevlogen beeldmakers en software engineers zijn we ook maar ‘gewoon’ mens. Het stukje menselijkheid is voor onze organisatie daarom erg belangrijk. We willen graag mensen bij elkaar brengen door het eerlijke (beeld)verhaal te vertellen. Dit doen wij door middel van het Gebiedsparticipatie Platform. Deze visuele tool maakt veranderingen in de leefomgeving inzichtelijk en begrijpelijk voor alle betrokkenen. Hierdoor vormen zij een gefundeerde mening over het project en kunnen jullie samen de dialoog aangaan. Onze overtuiging is dat we alle belanghebbenden een stem geven als ze zich uitgenodigd voelen en de kans krijgen om mee te denken.


Betrokkenen worden participanten

Met de mogelijkheden die het Gebiedsparticipatie Platform biedt, worden alle belanghebbenden uiteindelijk participanten van jouw project. Hierdoor betrek je alle stakeholders intensiever en voldoe je als organisatie aan de komende omgevingswet. Het Gebiedsparticipatie Platform heeft de volgende hoofdfunctionaliteiten:

  • Bolfoto met een 360 graden-overzicht en visualisaties
  • Online rondleiding voor betrokkenen
  • Kaart- en/of beeldgestuurde enquête
  • Mogelijkheid voor stakeholders om vragen te stellen
  • Weergave in virtual reality (VR)
Vraag ons voor de complete lijst van functionaliteiten

Extra functionaliteit: delen van kaart

Extra functionaliteit: delen van kaart

Dit zeggen (inter)nationale partners over onze samenwerking:

“Gezamenlijkwerken aan de meest gebruikers-vriendelijke tooling

Jeroen Rispens (Mett)

Eline Burger(co-founder)

“Vanuit onze verschillende disciplines maken we BuurtWarmteWijzer, een aanpak met webapp en rekentooling met de buurtbewoners centraal.”


Rijk van Voskuilen(adviseur)

“The Imagineers biedt met zijn sterke visualisatie- en participatietools van de schets- tot de realisatiefase een grote meerwaarde voor de complexe processen van de energietransitie.”

Jeroen Rispens(directeur)

“Wij raden onze klanten aan om met The Imagineers te werken als complexe plannen eenvoudig uitgelegd moeten worden aan de belanghebbenden. Ook is de mogelijkheid om een beeldgestuurde enquête toe te voegen van grote meerwaarde bij de participatieve projecten die wij ondersteunen met ons digitale participatieplatform.”

 

Gezamenlijk werken aan de meest gebruikersvriendelijke tooling; Bij de ontwikkeling en integratie van onze tooling werken we strategisch samen met verschillende technologiebedrijven zoals METT, Cesium, Cyclomedia, Persimia en ESRI. Principes zoals privacy security, mobile first en integratie via API’s staan hierin centraal.

Benieuwd wat een partnerschap met The Imagineers je kan brengen?

Mail Ernest

Ontdek onze ervaring in projecten in de ruimtelijke ordening

wind

infra

solar

line

land

co-creatie