Buurt Warmte Wijzer

The Imagineers Holland, TheEarlybirds en Vonc Communicatie slaan in samenwerking met onderzoeksinstituut TNO de handen ineen om gemeenten en inwoners te ontzorgen bij de transitie naar aardgasvrije wijken. We doen dit door middel van een nieuwe methode: Buurt Warmte Wijzer

We staan in Nederland voor de grote opdracht om tot 2050 bijna 7 miljoen woningen aardgasvrij te maken. We dringen daarmee de CO2 uitstoot terug en dragen bij aan een beter klimaat. In de BuurtWarmteWijzer werken we vanuit een unieke participatie-aanpak, inclusief een digitaal participatieplatform met geïntegreerde rekentool. Zo nemen we inwoners mee op ‘reis’ naar een aardgasvrije woning. We reiken voor de hele wijk én individueel per adres een energieadvies aan waarmee inwoners de juiste keuze voor hun woning kunnen maken.

De aanpak ontzorgt gemeenten om samen met inwoners naar een aardgasvrije oplossing in hun buurt te komen. Meer weten over de BuurtWarmteWijzer? Kijk dan op www.buurtwarmtewijzer.nl of bel ons op 0515 439 230.